VIZIJA

Mi potičemo promjene i kreiramo uspjeh. 

MISIJA

Aspekte sporta prenosimo u biznis arenu i obratno, stvarajući tako dodanu vrijednost za svoje klijente, na način da ih čini uspješnijima, unosi promjene u sve aspekte njihova života koje dotakne i samim time kreira bolje sutra za klijente, zajednicu I svijet u globalu. Naš tim je spoj znanja, iskustva i talenta koje koristimo u radu kojem pristupamo holistički, istodobno analitički i strastveno te smo posvećeni odnosu u kojem je klijent centar.

O NAMA

All About Sports je agencija za savjetovanje i tržišne komunikacije sa sjedištem u Zagrebu. Naš tim je specijaliziran u područjima tržišnih komunikacija, od brand menadžmenta i marketinga preko organizacije i produkcije evenata do edukacije i odnosa s javnostima. Savjetujemo klijente oko strateških pitanja, planiranja, izvještavanja, komunikacije i organizacijske učinkovitosti.

REFERENCE

Članovi našeg tima su u svom dugogodišnjem radu radili na različitim projektima za veliki broj klijenata iz različitih industrija. Od savjetovanja, menadžmenta, vođenja marke (brand management), preko marketinga do menadžmenta događanja, team buildinga i odnosa s javnostima, proteklih desetak godina uživali smo u suradnji s inspirativnim ljudima i timovima od kojih ovdje spominjemo samo dio s dugačkog popisa:

Pliva, Bauerfeind, Podravka, Grad Zagreb, Istraturist – ATP Umag, CEV Challenge Cup, Pro- Taekwondo, NK Hajduk vs. FC Barcelona, RTL, Adriamedia, Zagrebačka filharmonija, Zagrebačka banka, Tony Cetinski, Montserrat Caballé, Jose Carreras, Simfonijski orkestar RTV Slovenija, John Cameron, Plácido Domingo, Michael Bolton, Yolanda Be Cool, Gramophonedzie, Hrvatski savez za obaranje ruke, Futsal europsko prvenstvo, Hrvatski nogometni savez, zaklada Vatreno srce, Hrvatski odbojkaški savez i drugi.